Skip to content

MisterGreen ReDrive: Tesla Model X 

DSC08439 - Edited - Edited - Edited (1)

Vanaf € 509 per maand *


  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Keuze uit verschillende condities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt 
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren interieur en exterieur
  • Beschikbaar in verschillende batterijtypes: 75, 75D en 100D
  • Ook beschikbaar als Private Lease
Bekijk beschikbare modellen

* Getoonde prijzen zijn voor operational lease exclusief BTW,  op basis van zichtbaar gebruikte conditie en 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Tesla Model X

De Sport Utility Vehicle (SUV) van Tesla. De auto is ontworpen met veiligheid als voornaamste uitgangspunt, en dat is aan alles te merken! De batterij is verdeeld over de bodemplaat. Hierdoor heeft de auto een zeer laag zwaartepunt. De kans om over de kop te slaan – die trouwens al bijzonder klein was – is hierdoor gehalveerd.

Omdat de Tesla Model X volledig elektrisch is, heeft de auto geen grote, zware motor. In plaats daarvan zitten er twee kleine elektromotoren direct tussen de wielen. En dat schept weer plek voor extra bagageruimte aan de voorkant. Deze extra bagageruimte is niet alleen handig, maar dient ook als impact-absorberende kreukelzone in het geval van een botsing. 

Ook rijden in deze geweldige Tesla? De Model X is snel leverbaar als MisterGreen ReDrive auto. Laat je gegevens achter en onze Tesla experts nemen contact met je op. Toch liever een nieuwe Model X? Ga gelijk naar onze configurator.

a18104ac-eb8e-4b69-a768-c64e4deee07b

De Model X ReDrive is beschikbaar in verschillende condities

We hebben de Model X op voorraad in verschillende condities. De prijzen zoals hier weergegeven zijn exclusief Enhanced autopilot (€15 p/m) en Full Self-Driving (€35 p/m).

Licht gebruikt

€559 p/m
Snel uit voorraad leverbaar

Technisch in topconditie (batterij, touchscreen, internetverbinding)

Minimale gebruikssporen tot kleine gebruikssporen, zoals kleine krassen en/of deuken in de carrosserie of velgen

Zo goed als nieuw

€609 p/m
Snel uit voorraad leverbaar

Technisch in topconditie (batterij, touchscreen, internetverbinding)

Minimale gebruikssporen

MisterGreen__jpgHR_053_OhneKennzeichen-1

Veelgestelde vragen over MisterGreen ReDrive Tesla's

Wanneer is een auto zo goed als nieuw?

Een zo goed als nieuwe Tesla van MisterGreen ReDrive verkeert optisch in zeer goede staat. Dit betekent dat je voor een scherp bedrag in een Tesla rijdt die geen tot minimale gebruikssporen heeft, zowel het exterieur als het interieur verkeert nagenoeg in nieuwstaat. Zo lijkt het alsof je in een bijna nieuwe auto rijdt. Op technisch vlak (batterijconditie, touchscreen, internetverbinding) is elke MisterGreen ReDrive auto in topconditie. Mocht er onverhoopt toch een probleem met jouw auto zijn dan krijg je van ons een vervangende auto, zo garanderen wij dat je mobiel blijft en in een Tesla rijdt.

Wanneer is een auto licht gebruikt?

Een licht gebruikte Tesla van MisterGreen ReDrive verkeert optisch in goede staat. Dit betekent dat je voor een scherp bedrag in een Tesla rijdt die minimale tot kleine gebruikssporen vertoont. Zo zullen er kleine krassen en deuken in de carrosserie zitten en soms wat krassen op de velgen die niet hersteld worden voor jouw leasetermijn. De auto ziet er nog steeds erg goed uit, maar doordat we schades niet herstellen kunnen we deze premium Tesla aanbieden voor een mooie prijs. Deze schades hebben vanzelfsprekend geen invloed op de technische staat.

Wanneer is een auto zichtbaar gebruikt?

Een zichtbaar gebruikte Tesla van MisterGreen ReDrive zal meerdere krassen en deuken bevatten. Een auto is en blijft een gebruiksvoorwerp en veel mensen vinden het niet erg om in een auto te rijden waarvan te zien is dat deze is gebruikt. Al helemaal niet als je voor een laag, vast bedrag per maand in een Tesla kunt rijden waarbij operationele kosten gedekt worden. Zo heb je zekerheid en een lage prijs.

HOE WORDT EEN AUTO GECLASSIFICEERD ALS IN EEN BEPAALDE CONDITIE?

Of een MisterGreen ReDrive auto het label "zo goed als nieuw", "licht gebruikt" of "zichtbaar gebruikt" heeft hangt af van het type schade(s) aan de carrosserie.  Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen acceptabele en niet-acceptabele schades. Alle drie de soorten ReDrive auto's zijn dus technisch in top conditie.

Een zo goed als nieuwe Tesla heeft alleen acceptabele schades, en de velgen zijn hersteld. Een licht gebruikte Tesla heeft acceptabele schades en minimale niet-acceptabele schades. Een zichtbaar gebruikte Tesla heeft acceptabele en niet-acceptabele schades. Let op: in alle gevallen wordt de veiligheid in acht genomen, en zullen acceptabele en niet-acceptabele schades nooit de veiligheid van de berijder en inzittende in gevaar brengen. Ook werken de (parkeer)sensoren rondom de Tesla op elke soort ReDrive auto.

In ons innamebeleid zijn voorbeelden te zien van acceptabele en niet-acceptabele schades.

Wat is onderdeel van het leasepakket?

Als je met een Tesla van MisterGreen ReDrive rijdt, ben je verzekerd van mobiliteit voor een vast bedrag per maand. Zo ben je met jouw Tesla All Risk verzekerd met een eigen risico voor schuld schade, hoef je je geen zorgen te maken over de afhandeling van reparaties & onderhoud en wanneer je pech hebt onderweg is een telefoontje naar de ANWB genoeg om jou weer op weg te helpen. Vervangend vervoer (vanaf 24 uur) is inbegrepen, je krijgt een Tesla uit onze MisterGreen ReDrive vloot om de tijd van reparaties/onderhoud mee te overbruggen. Alleen de eerste 24 uur zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de voorwaarden van ReDrive?

Voor onderhoud en reparaties breng je de auto naar ons Delivery & Occasion Center, daar wordt bepaald waar en wat er aan jouw Tesla hersteld moet worden. Je kunt vanaf hier direct een vervangende Tesla meekrijgen. De eerste dag komt voor eigen rekening á € 70-75 per 24 uur.

Is het mogelijk om de auto eerst te bekijken en een proefrit te maken? Natuurlijk kun je onze ReDrive Tesla’s bekijken en proefrijden! In ons vernieuwde Delivery & Occasion Center in Weesp ben je van harte welkom voor een kopje koffie en een gesprek met een van onze Tesla specialisten.
Wat is de levertijd en waarvan is dit afhankelijk?

MisterGreen staat bekend als de snelste leasemaatschappij van Nederland. Over het algemeen kun je nadat het lease contract getekend is en de kredietcheck positief is binnen twee weken al met jouw Tesla rijden. Staat de Tesla al klaar in ons Delivery & Occasion Center dan kun je soms dezelfde dag al rijden. Het kan voorkomen dat we een auto aanbieden die momenteel nog onder contract rijdt, in dit geval is de levertijd afhankelijk van de datum waarop de auto wordt ingeleverd, de technische staat van de auto en de tijd die het ons kost om de auto klaar voor gebruik te maken.

Onze Tesla specialisten kunnen jou adviseren in de opties die het beste bij jou passen.

Waar kan ik informatie vinden over de staat van de auto? (km-stand, schades, banden, etc.)

Dat is dus niet nodig! Elke Tesla kan met gemak 500.000 of zelfs meer kilometers rijden. De batterij wordt altijd gecheckt door onze experts en op het rapport zie je de nominale batterijcapaciteit en de bruikbare batterijcapaciteit in kWh, het bereik in kilometers bij een volledig opgeladen batterij en de kWh buffer vanaf 0% (zeg maar het bereik wanneer je tank bijna leeg is). 

De drie overzichtelijke categorieën (Zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt) van MisterGreen ReDrive maken het voor jou extra makkelijk om te beoordelen wat ongeveer de conditie is waar de Tesla in zal verkeren, uiteraard is op het innamerapport terug te zien waar en wat voor schades er op de Tesla zitten.

Kan ik als particulier gebruik maken van dit aanbod?

Absoluut! Onze ReDrive Tesla's zijn beschikbaar als Private lease. 

Kan ik als zakelijke rijder gebruik maken van dit aanbod? Ja zeker! Ons product is speciaal bedacht voor de zakelijke klant omdat wij hier al jarenlange ervaring mee hebben.
Wat is de bijtelling van Redrive?

Zolang je de auto enkel zakelijk rijdt, de ritten registreert en maximaal 500 km privé rijdt hoef je geen bijtelling te betalen.

Wil je toch privé in de auto rijden? Dan ga je bijtelling betalen.

De bijtelling is afhankelijk van de datum waarop de Tesla voor het eerst tenaamgesteld is. Vanaf dat moment geniet je 60 maanden van de bijtellingsregeling die gold ten tijde van de eerste tenaamstelling. Check voor de hoogte van de bijtelling dus goed wanneer de auto is tenaamgesteld. Valt de auto in het verlaagde bijtellingspercentage (4%)? Dat percentage is geldig voor een periode van 60 maanden. Deze periode gaat in op de 1e dag van de maand die volgt op de maand van eerste toelating. Is die datum bijvoorbeeld 17 september, dan start de 60 maandperiode dus op 1 oktober.

Direct na afloop van de periode van 60 maanden wordt het percentage opnieuw vastgesteld aan de hand van de regels die vanaf 1 januari dat jaar gelden. Zo goed als alle Tesla’s in het MisterGreen ReDrive aanbod zijn 54 maanden of ouder. Sommigen zullen nog even in de lage bijtelling van 4% over de hele fiscale waarden te rijden zijn en daarna valt de auto in de bijtellingscategorie die dat jaar geldig is. Deze bedraagt momenteel (2023) 16% over de eerste € 30.000 van de fiscale waarde en 22% over alles daarboven.  

Kan ik gebruik maken van Subsidies wanneer ik een redrive auto lease?

Nee, momenteel is er geen subsidie in Nederland waar je met een MisterGreen ReDrive Tesla rijdt. De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) is geldig wanneer je een gebruikte auto private leaset waarvan de oorspronkelijke nieuwprijs tussen de € 12.000 en € 45.000 lag. Een Tesla Model S en X vallen, met oorspronkelijke nieuwprijzen vanaf zo’n € 100.000, niet in deze regeling.

Ook de Tesla Model 3 is met de RWD variant pas sinds 2023 beschikbaar vanaf € 41.990 en maakt daarmee aanspraak op de SEPP (nieuw regeling)

Hoe werkt MisterGreen ReDrive? We willen het zo eenvoudig mogelijk houden. Jij kiest het model, de conditie en uitvoering (batterij type). Vervolgens neemt een van onze Sales advisors contact met jou op over de verdere details en mogelijkheden. En voor je het weet staat jouw ReDrive Tesla bij je op de stoep!

Waarom een Tesla leasen bij MisterGreen?

1
Al meer dan 10 jaar lease ervaring
Met meer dan 10 jaar ervaring in de leasemarkt kennen we inmiddels het product en de markt goed. Zo kunnen we jou het beste advies geven.
2
100% elektrisch leasen
MisterGreen heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen wij ervoor dat onze vloot 100% elektrisch is.
3
Tesla Expert
We hebben echte Tesla experts in huis bij MisterGreen. Met onze kennis ben je gegarandeerd dat je bij het afsluiten en gedurende jouw leasecontract het meeste uit jouw Tesla haalt.
4
Persoonlijk service
Bij MisterGreen ben je geen nummer. Dankzij onze focus kunnen wij jou voorzien van persoonlijk, op maat gemaakt advies. Ook gedurende jouw leasecontract staan onze Tesla experts klaar om al je vragen te beantwoorden.